MĄKA PSZENNA TYP 0 NA PIZZĘ BIO 1 kg – ALCE NERO
12,99 zł
640 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Jest idealna do pizzy, można uzyskać z niej bardzo cienkie, delikatne ciasto.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1541 kJ /367 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN oraz SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 1,01 kg |
---|---|
PKWiU | 10.61.21.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 1,010 |
Kategoria specjalna | _Mąki i skrobie\mąki zbożowe (z glutenem); _WSZYSTKIE; _**** HITY |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 10.90 |
Masa netto (g) | 1000 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 16.60 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 80 |
Producent | ALCE NERO (włoskie produkty) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |