CZEKOLADA BIAŁA Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BIO 100 g – RAPUNZEL
13,99 zł
270 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy Cristallino*, tłuszcz kakowy*, MLEKO pełne w proszku* (25 %), wiórki kokosowe* (9 %), emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wiórki kokosowe i wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2441 kJ/586 kcal
Tłuszcz – 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – 47 g
w tym cukry – 47 g
Błonnik – 0,1 g
Białko – 8,0 g
Sól – 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Informacje dodatkowe
Waga | 0,11 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,110 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\czekolady i czekoladki; _WSZYSTKIE; _* |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.50 |
Masa netto (g) | 100 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Producent | RAPUNZEL (kremy orzechowe. ketchupy. czekolady) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |