SARDYNKI EUROPEJSKIE SMAŻONE W BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 220 g (154 g) (SŁOIK) – PAN DO MAR
30,99 zł
190 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
smażone filety z SARDYNKI europejskiej 70 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 29 %, sól morska. 29 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
OPIS
Smażone filety z SARDYNKI europejskiej w ekologicznej oliwie z oliwek extra virgin. Produkt sterylizowany. Sardynka europejska (Sardina pilchardus), złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VII.e/VIII.a-b-c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU
Energia: 1171 kJ/281 kcal
Tłuszcz: 19,8 g
w tym kwasy nasycone: 4,7 g
jednonienasycone: 3,8 g
wielonienasycone: 0,9 g
Węglowodany: 1,8 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: <0,2 g
Białko: 23,9 g
Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,38 kg |
---|---|
PKWiU | 10.20.25.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,380 |
Kategoria specjalna | _Wędliny. ryby (nie chłodnia); _WSZYSTKIE; _*** |
Masa netto (g) | 220 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 360 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Hiszpania |
Producent | PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone) |
Certyfikaty inne | Zrównoważone rybołówstwo |