PESTO Z CUKINII BIO 130 g – ALCE NERO
13,99 zł
65 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
cukinia* (65 %), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, parmezan* (MLEKO krowie*, sól, podpuszczka), pietruszka*, mąka ziemniaczana*, sok cytrynowy*, cukier trzcinowy*, bazylia*, sól, czosnek*, cebula w proszku*, pieprz*, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 932 kJ/226 kcal
Tłuszcz – 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,2 g
Węglowodany – 5,4 g
w tym cukry – 3,2 g
Białko – 1,9 g
Sól – 0,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,27 kg |
---|---|
PKWiU | 10.85.19.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,267 |
Kategoria specjalna | _Sosy\inne sosy; _WSZYSTKIE; _** |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 130 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.60 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.60 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.70 |
Producent | ALCE NERO (włoskie produkty) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |