MAKRELA FILETY W BIO SOSIE POMIDOROWYM 120 g (90 g) – PAN DO MAR
16,99 zł
914 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
filety z MAKRELI 75 %, pomidor* 14 %, oliwa z oliwek extra virgin* 6 %, cebula*, czosnek*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
OPIS
Filety z makreli (atlantyckiej i kolias) w sosie pomidorowym. MAKRELA atlantycka (Scomber scombrus)/MAKRELA kolias (Scomber colias) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska.
Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 592 kJ/142 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,4 g
Węglowodany: <2,0 g
wtym cukry: <1,0 g
Błonnik: <1,0 g
Białko: 16,3 g
Sól: 0,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni
Informacje dodatkowe
Waga | 0,15 kg |
---|---|
PKWiU | 10.20.25.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,150 |
Kategoria specjalna | _Wędliny. ryby (nie chłodnia); _WSZYSTKIE; _**** HITY |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Masa netto (g) | 120 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Hiszpania |
Producent | PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone) |
Certyfikaty inne | Zrównoważone rybołówstwo |