SOS SOJOWY SŁODKI TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – LIMA

22,99 

98 w magazynie

SKU: 5411788046435 Kategorie: ,

Opis

SKŁADNIKI
woda, syrop ryżowy*, tamari* (woda, SOJA*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, Aspergillus oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 665 kJ/156 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany – 36 g
w tym cukry – 11 g
Białko – 3,0 g
Sól – 4,10 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperaturze 7 stopni Celsjusza.

Informacje dodatkowe

Waga 0,48 kg
PKWiU

10.84.12.0

Jednostka

szt

Masa brutto

0,478

Kategoria specjalna

_Sosy\sojowe i zamienniki; _WSZYSTKIE; _***

Kraj pochodzenia składników (słownik BP)

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)

19.00

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)

5.70

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)

5.70

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)

60

BEZ GLUTENU (deklaracja)

BEZ GLUTENU (deklaracja)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

CERTYFIKAT BIO

CERTYFIKAT BIO

Kraj pochodzenia

Holandia

Producent

LIMA (sosy sojowe. kawy zbożowe)

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES

LIMA N.V.. GROENDREEF 101. 9880 AALTER

WEGAŃSKI

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

WEGETARIAŃSKI