UMEBOSHI (MORELE JAPOŃSKIE KISZONE) BIO 150 g – TERRASANA
37,99 zł
78 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
śliwiki japońskie ume*, sól morska, pachnotka zwyczajna*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 153 kJ/37 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 7 g
w tym cukry – 0,5 g
Błonnik – 4,3 g
Białko – 0 g
Sól – 21,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Informacje dodatkowe
Waga | 0,16 kg |
---|---|
PKWiU | 10.39.25.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,157 |
Kategoria specjalna | _Owoce przetworzone\owoce w zalewie. fermentowane; _WSZYSTKIE; _** |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.50 |
Masa netto (g) | 150 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Japonia |
Producent | TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |