CZEKOLADA KUWERTURA MLECZNA DO GOTOWANIA BIO 200 g – VIVANI
25,99 zł
98 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku* (18 %), miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), ekstrakt z wanili Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa minimum 35 %
OPIS
Do ciast i ciasteczek, trufli i deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2400 kJ/576 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 53 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 15-18 stopni Celsjusza. Chronić przed ciepłem.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,21 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,208 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\czekolady i czekoladki; _WSZYSTKIE; _* |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.40 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.50 |
Masa netto (g) | 200 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.20 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ECOFINIA GMBH. DIEBROCKER 17. 32051 HERFORD |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Producent | VIVANI (czekolady. batony. kakao instant) |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |