PASTA KREMOWA ARRABBIATA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

10,99 

230 w magazynie

SKU: 4016249150334 Kategoria:

Opis

SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10 %), papryka czerwona* (9 %), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1 %), ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5 %), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pasta o intensywnym smaku warzyw.
Idealna do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1384 kJ / 335 kcal
Tłuszcz – 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,2 g
Węglowodany – 8,7 g
w tym cukry – 6,3 g
Błonnik – 2,1 g
Białko – 3,8 g
Sól – 1,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

Informacje dodatkowe

Waga 0,29 kg
PKWiU

10.39.22.0

Jednostka

szt

Masa brutto

0,291

Kategoria specjalna

_Pasty i przetwory – wege (nie chłodnia); _PROMOCJA – gazetka – następny MIESIĄC; _WSZYSTKIE; _*

Masa netto (g)

140

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)

60

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)

7.10

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)

7.10

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)

7.40

Producent

ALLOS (musy. musli. chałwa. syrop z agawy)

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES

ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH. HOERNECKESTRASSE 39. 28217 BREMEN

BEZ GLUTENU (deklaracja)

BEZ GLUTENU (deklaracja)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

CERTYFIKAT BIO

CERTYFIKAT BIO

Kraj pochodzenia

Niemcy

WEGAŃSKI

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

WEGETARIAŃSKI