PASTA KREMOWA Z POMIDORAMI CHERRY I BAZYLIĄ BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

12,99 

130 w magazynie

SKU: 4016249150372 Kategoria:

Opis

SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, woda, pomidory* (8 %), pomidory koktajlowe* (7 %), koncentrat pomidorowy* (6 %), sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, bazylia* (5 %), syrop z agawy*, sól morska, ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, papryka w proszku*, białko z nasion słonecznika* w proszku, czosnek*, chili w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Gęsta pasta o intensywnym smaku pomidorków cherry i bazylii.
Idealna do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1279 kJ / 309 kcal
Tłuszcz – 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,0 g
Węglowodany – 11 g
w tym cukry – 6,4 g
Błonnik – 2,1 g
Białko – 3,6 g
Sól – 1,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni

Informacje dodatkowe

Waga 0,29 kg
PKWiU

10.39.22.0

Jednostka

szt

Masa brutto

0,291

Kategoria specjalna

_Pasty i przetwory – wege (nie chłodnia); _WSZYSTKIE; _**

Masa netto (g)

140

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)

60

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)

7.10

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)

7.10

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)

7.40

Producent

ALLOS (musy. musli. chałwa. syrop z agawy)

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES

ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH. HOERNECKESTRASSE 39. 28217 BREMEN

BEZ GLUTENU (deklaracja)

BEZ GLUTENU (deklaracja)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

CERTYFIKAT BIO

CERTYFIKAT BIO

Kraj pochodzenia

Niemcy

WEGAŃSKI

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

WEGETARIAŃSKI