MARMOLADA Z MANDARYNEK SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA
19,99 zł
273 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, manadarynki ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1075 kJ / 253 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 57 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopnie Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,56 kg |
---|---|
PKWiU | 10.39.22.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,558 |
Kategoria specjalna | _Owoce przetworzone\dżemy. konfitury. musy; _WSZYSTKIE; _* |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 360 |
Masa netto (g) | 360 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Producent | AGRISICILIA (marmolady. krem pistacjowy) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | AGRISICILIA S.P.A.. C.DA VIGNALE 7. 95032 BELPASSO |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Włochy |