ŻURAWINA DO MIĘS, SERÓW I DESERÓW BIO 200 g – RUNOLAND
13,99 zł
747 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
żurawina* (Oxycoccus quadripetalus) 80 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. Pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 524 kJ/125 kcal
Tłuszcz – 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 29 g
w tym cukry – 21 g
Białko – 0 g
Sól – 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,35 kg |
---|---|
PKWiU | 10.39.22.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,350 |
Kategoria specjalna | _Owoce przetworzone\dżemy. konfitury. musy; _PROMOCJA – gazetka – następny MIESIĄC; _WSZYSTKIE; _*** |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 200 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
Producent | RUNOLAND (grzyby. zupy. przetwory) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | RUNOLAND SP. Z ORGANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ – SP. J.. PODWALE 11. 56-200 GÓRA |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |