FASOLA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA 440 g – PRIMAVIKA
11,99 zł
243 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
woda, fasola „Jaś” 65 %, koncentrat pomidorowy 15 %, cebula, cukier, skrobia kukurydziana, hydrolizat białka roślinnego (zawiera SOJĘ), olej rzepakowy, sól, bulion wegetariański [maltodektryna, sól, warzywa suszone (marchew, natka pietruszki, liście SELERA, por, cebula), cukier, olej rzepakowy, kurkuma, pieprz czarny, lubczyk liść, naturalny aromat], przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy, aromat z ekstraktu drożdżowego.
OPIS
Ziarna fasoli „Jaś” w sosie pomidorowym. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 518 kJ/123 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,49 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,72 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,715 |
Kategoria specjalna | _Dania gotowe (nie chłodnia); _WSZYSTKIE; _* |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.20 |
Masa netto (g) | 440 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.65 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.65 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Kraj pochodzenia | Polska |
Producent | PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Primavika Sp z o.o . ul. Akacjowa 27. 62-023 Gądki |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |