MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z CYNAMONEM BIO 70 g – COCOA
15,99 zł
191 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 36 %
OPIS
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
MIGDAŁY, biała polewa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2590 kJ/696 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 21 g
Błonnik: 8,7 g
Białko: 13 g
Sól: 0,16 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,08 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,079 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\bakalie w czekol. i kandyz.; _WSZYSTKIE; _* |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 10.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.50 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Masa netto (g) | 70 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Kraj pochodzenia | Polska |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C.. ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18. 02-972 WARSZAWA |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |