FASOLKA MUNG BIO 400 g – NATURAVENA
13,99 zł
259 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna fasolka mung 100 %.
OPIS
Sposób przygotowania: uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1367 kJ/324 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 46 g
w tym cukry 6,6 g
Błonnik 16 g
Białko 24 g
Sól 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,41 kg |
---|---|
PKWiU | 01.11.71.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,408 |
Kategoria specjalna | _Warzywa strączkowe\suszone; _WSZYSTKIE; _*** |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 240 |
Masa netto (g) | 400 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | India |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Indie |
Producent | NATURAVENA BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |