MIÓD MANUKA MGO 400+ BIO 250 g – TRANZALPINE
236,99 zł
81 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
Miód manuka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Miód ten posiada powyżej 400 (mg/kg) methylglyoxalu. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1350 kJ/322 kcal
Tłuszcz: <1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1,0 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 74 g
Białko: 0,37 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Informacje dodatkowe
Waga | 0,28 kg |
---|---|
PKWiU | 01.49.21.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,275 |
Kategoria specjalna | _Miody. produkty pszczele; _PROMOCJA – gazetka – następny MIESIĄC; _WSZYSTKIE; _*** |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 250 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.40 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | HOYER GMBH. STEINBRUCHSTRAßE 18. 82398 POLLING |
Kraj pochodzenia | Nowa Zelandia |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Nowa Zelandia |
Producent | TRANZALPINE (miód manuka) |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |