CZEKOLADA FOCUS KETO BIO 40 g – COCOA
14,99 zł
263 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowana guarana*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, herbata matcha zielona*, soplówka jeżowata grzyb mielony*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 42 %.
OPIS
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera kofeinę; nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży (370 g/100 g)
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1903 kJ/460 kcal
Tłuszcz: 36 g
w tym kwasy nasycone: 24 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 3,7 g
w tym poliole: 15 g
Błonnik: 29 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,05 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,054 |
Kategoria specjalna | _PROMOCJA – gazetka – poprzedni MIESIĄC; _Słodycze i przekąski\czekolady i czekoladki; _WSZYSTKIE; _* |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.00 |
Masa netto (g) | 40 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C.. ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18. 02-972 WARSZAWA |
producent | SUROVITAL@@ |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |