KREM MIGDAŁOWY Z WANILIĄ KETO BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 190 g – BATON WARSZAWSKI
17,99 zł
93 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
miąższ z kokosa, pasta MIGDAŁOWA (23,5 %), inulina z cykorii, erytrytol (substancja słodząca), olej kokosowy, olej słonecznikowy, lecytyna słonecznikowa, sól, wanilia (0,11 %), acerola.
OPIS
Spróbuj pysznego i zdrowego kremu migdałowego o niskim indeksie glikemicznym.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Wysoka zawartość błonnika.
Rozwarstwienie produktu jest procesem naturalnym. Przed spożyciem wymieszać.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2217 kJ/530 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
Węglowodany: 5,2 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 21 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
MOże zawierać NASIONA SEZAMU, ORZECHY laskowe.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,38 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,375 |
Kategoria specjalna | _Kremy orzechowe. czekoladowe. tahini; _WSZYSTKIE; _* |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | "Alicja Malicka Baton Warszawski<BR>ul. Pokrętna 43<BR>05-500 Nowa Iwiczna<BR>NIP 123 151 77 78" |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 190 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Producent | BATON WARSZAWSKI (batony. ciastka. kremy) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |