BAJGLE Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 szt.) 190 g – INCOLA
13,99 zł
80 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 12,8 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).
OPIS
Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja śniadaniowa, uwielbiana na całym świecie.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1241 kJ/295 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 51,5 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 4,65 g
Sól: 1,16 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,24 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,236 |
Kategoria specjalna | _Pieczywo\chleby. bułki; _WSZYSTKIE; _* |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 15.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Masa netto (g) | 190 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00 |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110. 43-300 Bielsko Biała +48333339092 biuro@gfsp.pl |
Producent | INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle) |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |