BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 szt.) 190 g – INCOLA
13,99 zł
194 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
OPIS
Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180 ℃ przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika, bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1225 kJ/291 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 51,3 g
w tym cukry: 7,9 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 1,7 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,24 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,236 |
Kategoria specjalna | _Pieczywo\chleby. bułki; _PROMOCJA – gazetka – poprzedni MIESIĄC; _WSZYSTKIE |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 15.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Masa netto (g) | 190 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00 |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110. 43-300 Bielsko Biała +48333339092 biuro@gfsp.pl |
Producent | INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle) |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |