CZEKOLADA Z ORZECHAMI LASKOWYMI 70 % MNIEJ CUKRU BIO 40 g – COCOA
13,99 zł
407 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
inulina*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakao*, ORZECHY LASKOWE* 14 %, cukier kokosowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, sproszkowany napój OWSIANY*, naturalny aromat, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 41 %.
OPIS
Nasza dobrze znana gwiazda, w nowej odsłonie! 70% mniej cukru, 22 % błonnika, 6 % białka oraz prebiotyki z inuliny!
Roztarte wraz z ziarnem kakao MIGDAŁY przełamują czekoladową gorycz nadając tabliczce delikatnie “mlecznego” akcentu. Kakao jest wciąż wyczuwalne, nie w dominującej formie jednak, a raczej, wraz z roztartymi migdałami tworzy tło dla wyrazistego smaku orzechów laskowych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2252 kJ/541 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy nasycone: 22 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 15 g
Błonnik: 22 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,05 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,046 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\czekolady i czekoladki; _WSZYSTKIE |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.50 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.50 |
Masa netto (g) | 40 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Kraj pochodzenia | Polska |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Surovital M.Rendak K.szwed s.c. |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |