SENGIRI DAIKON (RZODKIEW JAPOŃSKA SUSZONA) 100 g – TERRASANA
16,99 zł
42 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
suszona rzodkiew daikon
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Moczyć przez 10 minut, a następnie odcedzić. Opcjonalnie: paski krótko podsmażamy na oleju, dodajemy odsączoną wodę i gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut. Doprawić przyprawami japońskimi. Pyszny dodatek do sushi, zup miso i sałatek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1096 kJ / 260 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 23 g
Białko: 11 g
Sól: 0,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte w suchym, ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej (max 20°C).
Informacje dodatkowe
Waga | 0,11 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,110 |
Kategoria specjalna | _Warzywa i grzyby przetworzone\suszone; _WSZYSTKIE |
Masa netto (g) | 100 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 25.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Kraj pochodzenia | India |
Producent | TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |