PESTO A’LA GENOVESE BIO 125 g – BYODO

13,99 

90 w magazynie

SKU: 4018462154021 Kategorie: ,

Opis

SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, bazylia* (24 %), woda, szpinak*, TWARDY SER* (6 %), ORZECHY NERKOWCA*, sól morska, odtłuszczone MLEKO w proszku*, surowy cukier trzcinowy*, czosnek*, kurkuma*, skrobia kukurydziana*, białko bobu*, koncentrat soku cytrynowego*, naturalny olejek bazyliowy*, substancja zagęszczająca: guma guar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Dzięki kremowej konsystencji i intensywnemu smakowi bazylii Byodo Pesto alla Genovese doskonale komponuje się z makaronem lub ziemniakami. Idealnie nadaje się również do marynowania mięs oraz jako dodatek do RYB i warzyw. Pyszna pasta z bazylii idealnie nadaje się również do chleba lub do aromatyzowania sosów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1619 kJ/387 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 7,6 g
w tym cukry: 5,3 g
Białko: 5,5 g
Sól: 2,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ i soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Informacje dodatkowe

Waga 0,24 kg
Jednostka

szt

Masa brutto

0,240

Kategoria specjalna

_PROMOCJA – gazetka – następny MIESIĄC; _Sosy\inne sosy; _WSZYSTKIE

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)

120

Masa netto (g)

125

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)

5.70

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)

5.70

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)

8.28

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES

Byodo Naturkost GmbH Leisederstrasse 2

BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

Producent

BYODO (sosy. majonezy. musztardy)

CERTYFIKAT BIO

CERTYFIKAT BIO

Kraj pochodzenia

Niemcy

WEGETARIAŃSKI

WEGETARIAŃSKI