PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA – SOCZEWICA – GROCH BEZGLUTENOWE BIO 110 g – BYODO

14,99 

31 w magazynie

SKU: 4018462290705 Kategorie: ,

Opis

SKŁADNIKI
mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate w błonnik i o wysokiej zawartości białka, stanowi idealną przekąskę między posiłkami lub jako substytut pieczywa podczas posiłków. Chrupiące pieczywo proteinowe doskonale sprawdzi się także jako baza pysznych kanapek czy dodatek do zup i sałatek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1554 kJ/367 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 24 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte.

Informacje dodatkowe

Waga 0,14 kg
Jednostka

szt

Masa brutto

0,137

Kategoria specjalna

_Pieczywo\ pieczywo chrupkie; _WSZYSTKIE

Masa netto (g)

110

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)

12.50

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)

16.00

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)

6.20

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES

Byodo Naturkost GmbH Leisederstrasse 2

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)

90

Bez Cukru

BEZ CUKRU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (deklaracja)

BEZ GLUTENU (deklaracja)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

Producent

BYODO (sosy. majonezy. musztardy)

CERTYFIKAT BIO

CERTYFIKAT BIO

WEGAŃSKI

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

Kraj pochodzenia

Włochy