PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA – SOCZEWICA – GROCH BEZGLUTENOWE BIO 110 g – BYODO
14,99 zł
31 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate w błonnik i o wysokiej zawartości białka, stanowi idealną przekąskę między posiłkami lub jako substytut pieczywa podczas posiłków. Chrupiące pieczywo proteinowe doskonale sprawdzi się także jako baza pysznych kanapek czy dodatek do zup i sałatek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1554 kJ/367 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 24 g
Sól: 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,14 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,137 |
Kategoria specjalna | _Pieczywo\ pieczywo chrupkie; _WSZYSTKIE |
Masa netto (g) | 110 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 16.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.20 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Byodo Naturkost GmbH Leisederstrasse 2 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | BYODO (sosy. majonezy. musztardy) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |