KREM ŚNIADANIOWY BEZGLUTENOWY 190 g – BATON WARSZAWSKI
16,99 zł
169 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
manna kokosowa, ORZECH laskowy nieprażony 21 %, inulina z cykorii (błonnik pokarmowy), olej kokosowy, ksylitol (substancja słodząca), erytrytol (substancja słodząca), olej słonecznikowy,pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH 4,2 %, lecytyny (ze słonecznika), łuska kakaowa (błonnik pokarmowy), karob, sól kłodawska.
OPIS
Wyjątkowy orzechowo-czekoladowy smak kremu, który urozmaici każde słodkie danie, a jednocześnie dostarczy potężną dawkę błonnika, witamin i mikroelementów potrzebnych na co dzień z najlepszych naturalnych składników.
Zawiera substancje słodzące.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2251 kJ/538 kcal
Tłuszcz: 50,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27,7 g
Węglowodany: 24,3 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 19 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,11 g
UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MIGDAŁY i sezam.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 miesiąca.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,3 kg |
---|---|
PKWiU | 10.86.10.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,300 |
Kategoria specjalna | _Kremy orzechowe. czekoladowe. tahini; _PROMOCJA – gazetka – poprzedni MIESIĄC; _WSZYSTKIE |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 190 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Alicja Malicka Baton Warszawski. ul. Pokrętna 43 05-500 Nowa Iwiczna |
Producent | BATON WARSZAWSKI (batony. ciastka. kremy) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |