CZEKOLADA KOKOSOWA BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – COCOA
13,99 zł
328 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy* 12 %, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). Zawartość masy kakaowej minimum 34 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Czekolada wytworzona z surowych ziaren kakaowca z dodatkiem sproszkowanego miąższu z kokosa to nasza propozycja dla miłośników kremowych, delikatniejszych czekolad. Subtelna i gładka w smaku, z wyraźnie wyczuwalną kokosową nutą to ciekawa bezmleczna alternatywa!
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2020 kJ/484 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g
Węglowodany: 22 g
w tym cukry: 4,2 g
w tym poliole: 13 g
Błonnik: 26 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,06 kg |
---|---|
PKWiU | 10.82.22.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,057 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\czekolady i czekoladki; _WSZYSTKIE |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.50 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.50 |
Masa netto (g) | 40 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Kraj pochodzenia | Polska |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Surovital M.Rendak K.szwed s.c. |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |