KREM GIANDUIA – ORZECHY LASKOWE I KAKAO BIO 200 g – SAN E BUN

39,99 

37 w magazynie

SKU: 8057714261175 Kategoria:

Opis

SKŁADNIKI
ORZECHY LASKOWE* z Piemontu IGP 60 % cukier trzcinowy*, kakao w proszku* 10 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem Gianduia marki „San e Bun” to naturalny produkt bez konserwantów, łączący słodycz czekolady i ORZECHÓW LASKOWYCH w kremowej konsystencji.
Bezglutenowy, nadaje się również dla osób z nietolerancjami.
Idealny do deserów i przekąsek, wyróżnia się bogatym i niepowtarzalnym smakiem, wyśmienity dla osób poszukujących oryginalnego kremu najwyższej jakości.

Propozycja podania:
na śniadanie na tosty lub na sucharki
jako nadzienie do ciast i rogalików
do przygotowywania domowych ciasteczek

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2327 kJ/ 560 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 10 g
Sól: 0,03 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. Przed otwarciem należy sprawdzić, czy wieczko jest wklęśnięte. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.

Informacje dodatkowe

Waga 0,34 kg
Jednostka

szt

Masa brutto

0,344

Kategoria specjalna

_Kremy orzechowe. czekoladowe. tahini; _WSZYSTKIE

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES

"DiSanaPianta Soc. Agr. Cooperativa<BR>Via delle Industrie.6 – 10040 Almese (TO)"

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)

180

Masa netto (g)

200

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)

7.20

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)

7.20

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)

8.40

BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

CERTYFIKAT BIO

CERTYFIKAT BIO

Producent

SAN E BUN (napoje. kremy)

WEGAŃSKI

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

Kraj pochodzenia

Włochy