MAKARON RYŻOWY VERMICELLI 454 g – FARMER
13,99 zł
53 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
mąka ryżowa 88 %, woda.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Namocz makaron w zimnej wodzie przez około 5 minut, a następnie dobrze odcedź. W ten sposób makaron jest gotowy do dalszego wykorzystania m.in. do zupy lub do smażonych dań z makaronem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1504 kJ / 354 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 82 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,10 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,5 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,502 |
Kategoria specjalna | _Makarony\bezglutenowe; _WSZYSTKIE; _NOWOŚĆ |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Masa netto (g) | 454 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | FARMER (makarony ryżowe) |
Kraj pochodzenia | India |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Kreyenhop&Kluge Industriestraße. 40-42 28876 Oyten. Niemcy |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |