CZEKOLADA GORZKA Z IMBIREM FAIR TRADE BEZGLUTENOWA BIO 50 g – ALCE NERO
14,99 zł
379 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
miazga kakaowa z Peru* 57%, cukier trzcinowy* 27%, tłuszcz kakaowy*, imbir w proszku* 2 %, laski wanilii*. Masa kakaowa min. 70 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2461 kJ / 586 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 29 g
Błonnik: 11 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ORZECHY LASKOWE, ORZESZKI ZIEMNE, MIGDAŁY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze 16-18 ℃, wolnym od obcych zapachów.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,05 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,054 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\czekolady i czekoladki; _WSZYSTKIE; _NOWOŚĆ |
Masa netto (g) | 50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.80 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.20 |
Producent | ALCE NERO (włoskie produkty) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | CHOCOLAT STELLA SA Via Alle Gerre 28 6512 GIUBIASCO CH |
Kraj pochodzenia | Szwajcaria |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |