BATON ORKISZOWO – OWSIANY Z KAKAO BIO 40 g – BIO ANIA
4,99 zł
139 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
łam waflowy* (mąka z PSZENICY ORKISZ*, płatki OWSIANE*), syrop ryżowy*, płatki OWSIANE*, płatki z PSZENICY ORKISZ*, płatki JĘCZMIENNE*, płatki PSZENNE*, MLEKO w proszku*, tłuszcz kokosowy*, kakao* (2 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1762 kJ / 419 kcal
Tłuszcz – 13,2 g
w tym kwasy nasycone – 6,5 g
Węglowodany – 69,6 g
w tym cukry – 27,2 g
Białko – 7,2 g
Sól – 0,31 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać JAJA, SEZAM, ORZECHY, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejcu, z dala od źródeł ciepła i nasłonecznienia.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,04 kg |
---|---|
PKWiU | 10.61.33.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,042 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\batony. wafelki. sezamki; _WSZYSTKIE |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 15.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 4.00 |
Masa netto (g) | 40 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA. NIEPOKALANEJ PANNY MARII 103. 31-589 KRAKÓW |
Producent | BIO ANIA (ciastka. muffiny. wafle) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |