MAKARON (SEMOLINOWY) SPAGHETTI BIO 500 g – ALCE NERO

9,99 

1570 w magazynie

SKU: 8009004110014 Kategorie: ,

Opis

SKŁADNIKI
semolina (mąka z PSZENICY durum*), woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente’: 11 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1478 kJ/352 kcal
Tłuszcz – 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 73 g
w tym cukry – 3,1 g
Błonnik – 2,9 g
Białko – 11 g
Sól – 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga 0,54 kg
PKWiU

10.73.11.0

Jednostka

szt

Masa brutto

0,540

Kategoria specjalna

_Makarony\zbożowe (z glutenem); _WSZYSTKIE; _**** HITY

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)

120

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)

2.00

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)

28.50

Masa netto (g)

500

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)

9.00

Producent

ALCE NERO (włoskie produkty)

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES

ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)

Bez Cukru

BEZ CUKRU (w składnikach)

CERTYFIKAT BIO

CERTYFIKAT BIO

WEGAŃSKI

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

Kraj pochodzenia

Włochy