JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

14,99 

738 w magazynie

SKU: 5908268768203 Kategorie: ,

Opis

SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), jagody inkaskie* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna 2047 kJ/493 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 14 g
Białko: 6 g
Sól: 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga 0,07 kg
Jednostka

szt

Masa brutto

0,072

Kategoria specjalna

_PROMOCJA – MEGA; _Słodycze i przekąski\bakalie w czekol. i kandyz.; _WSZYSTKIE; _PROMOCJA – GAZETKA; _***

Kraj pochodzenia składników (słownik BP)

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)

11.00

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)

120

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)

2.00

Masa netto (g)

70

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)

9.00

BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

CERTYFIKAT BIO

CERTYFIKAT BIO

Producent

COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)

Kraj pochodzenia

Polska

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES

SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C.. ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18. 02-972 WARSZAWA

WEGAŃSKI

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

WEGETARIAŃSKI