BATON Z NADZIENIEM KOKOSOWYM W POLEWIE Z MLECZNEJ CZEKOLADY COCOS CREME BIO 22 g – RAPUNZEL

5,99 

568 w magazynie

SKU: 4006040131304 Kategorie: ,

Opis

SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO w proszku pełne* (12 %), kokos* (12%), olej palmowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2547 kJ/613 kcal
Tłuszcz – 45,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 31,9 g
Węglowodany – 44,6 g
w tym cukry – 43,6 g
Błonnik – 2,6 g
Białko – 5,2 g
Sól – 0,18 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY LASKOWE i MIGDAŁY

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Informacje dodatkowe

Waga 0,03 kg
Jednostka

szt

Masa brutto

0,025

Kategoria specjalna

_Słodycze i przekąski\batony. wafelki. sezamki; _WSZYSTKIE; _*

Kraj pochodzenia składników (słownik BP)

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)

10.00

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)

2.00

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)

2.00

Masa netto (g)

22

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)

60

BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

CERTYFIKAT BIO

CERTYFIKAT BIO

Kraj pochodzenia

Niemcy

Producent

RAPUNZEL (kremy orzechowe. ketchupy. czekolady)

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES

RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU

WEGETARIAŃSKI

WEGETARIAŃSKI