BATON Z NADZIENIEM KOKOSOWYM W POLEWIE Z MLECZNEJ CZEKOLADY COCOS CREME BIO 22 g – RAPUNZEL
5,99 zł
568 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO w proszku pełne* (12 %), kokos* (12%), olej palmowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2547 kJ/613 kcal
Tłuszcz – 45,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 31,9 g
Węglowodany – 44,6 g
w tym cukry – 43,6 g
Błonnik – 2,6 g
Białko – 5,2 g
Sól – 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY LASKOWE i MIGDAŁY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Informacje dodatkowe
Waga | 0,03 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,025 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\batony. wafelki. sezamki; _WSZYSTKIE; _* |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 10.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.00 |
Masa netto (g) | 22 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Producent | RAPUNZEL (kremy orzechowe. ketchupy. czekolady) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |