CIASTKA KAKAOWE MINI JUNGLE BIO 100 g – BIO ANIA
5,99 zł
3474 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kokosowy*, kakao* (2,6 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1867 kJ/444 kcal
Tłuszcz: 12,4 g
w tym kwasy nasycone: 4,8 g
Węglowodany: 75,5 g
w tym cukry: 19,1 g
Białko: 9,8 g
Sól: 0,32 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać MLEKO, JAJA, NASIONA SEZAMU, ORZECHY, soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,1 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,102 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\ciastka; _WSZYSTKIE; _**** HITY |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Masa netto (g) | 100 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA. NIEPOKALANEJ PANNY MARII 103. 31-589 KRAKÓW |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
producent | FPH ANIA GREGORCZYK GRAŻYNA |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |