MĄKA Z SORGO BEZGLUTENOWA BIO 450 g – PROBIO
8,99 zł
2216 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
mąka z sorgo* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1529 kJ/360 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,46 kg |
---|---|
PKWiU | 10.61.22.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,458 |
Kategoria specjalna | _Mąki i skrobie\mąki naturalnie bezglutenowe; _WSZYSTKIE; _**** HITY |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 10.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Masa netto (g) | 450 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Czechy |
Producent | PROBIO (mieszanki do wypieków. mąki) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | PRO-BIO. SPOL. S R.O… LIPOVA 40. 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |