IMBIR KANDYZOWANY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g – DOTI
9,99 zł
367 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.
OPIS
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1807 kJ/ 432 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 2,9 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,06 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,060 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\bakalie w czekol. i kandyz.; _WSZYSTKIE; _* |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 4.60 |
Masa netto (g) | 50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.90 |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | DOTI (produkty w deserowej czekoladzie) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | DOTI SPÓŁKA JAWNA MANUFAKTURA. D.M. MROCZKOWSCY. SMOLEC. STAROWIEJSKA 39. 55-080 KĄTY WROCŁAWSKIE |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |