SOJA EDAMAME W ZALEWIE BIO 200 g (130 g) – RAPUNZEL
11,99 zł
72 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna SOJA edamame, woda, sól morska
OPIS
Ziarna SOI Edamame zawierają dużo białka i są źródłem błonnika pokarmowego. Warzywo to jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii, Chinach, jak również na Hawajach.
Podczas gotowania ziarna zmieniają kolor od jasnozielonego do beżowego.
Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna: 416 kJ/100 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 2,9 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,69 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,24 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,240 |
Kategoria specjalna | _Warzywa strączkowe\konserwowe. fermentowane; _WSZYSTKIE; _* |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 200 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.80 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.80 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | RAPUNZEL (kremy orzechowe. ketchupy. czekolady) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |