KOMBUCHA Z KURKUMĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWA BIO 330 ml – VIGO
8,99 zł
1600 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
filtrowana woda, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, fruktoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy), nierafinowany cukier trzcinowy*, kurkuma*, dwutlenek węgla, imbir*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kombucha ta łączy w sobie intensywność kurkumy z peruwiańskiej prowincji Chanchamayo z aromatycznym imbirem i pieprzem.
Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 83 kJ/19 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 4,5 g
w tym cukry – 4,3 g
Białko – 0 g
Sól – 0 g
UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,6 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,600 |
Kategoria specjalna | _Napoje\inne napoje; _WSZYSTKIE; _*** |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Ekologiczna Przetwórnia Mikołaj Bator Sp.J |
Kraj pochodzenia | Polska |
Producent | VIGO YOKO (kombucha) |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |