BATON LIOFILIZOWANY JABŁKOWY BEZGLUTENOWY 9 g – CELIKO (FRUPP)
4,99 zł
598 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 28 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,02 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać dwutlenek siarki.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,01 kg |
---|---|
PKWiU | 10.39.25.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,013 |
Kategoria specjalna | _Słodycze i przekąski\batony. wafelki. sezamki; _WSZYSTKIE; _*** |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Masa netto (g) | 9 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | CELIKO (batony. galaretki. mieszanki do wypieków) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |