MAKARON (2-JAJECZNY) WSTĄŻKI BIO 250 g – BIO PLANET
8,99 zł
1065 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
semolina (mąka z PSZENICY durum)*, JAJA świeże* (9 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 – 8 min, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Weglowodany: 73 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik : 3,1 g
Białko: 13 g
Sól: 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: SOJĘ i GORCZYCĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,29 kg |
---|---|
PKWiU | 10.73.11.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,290 |
Kategoria specjalna | _Makarony\zbożowe (z glutenem); _WSZYSTKIE; _PROMOCJA – GAZETKA; _** |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 23.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Producent | BIO PLANET – seria INNE |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |