WAFLE KUKURYDZIANE Z QUINOA I SOLĄ MORSKĄ BIO 100 g – NATURAVENA
5,99 zł
166 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
kukurydza* 89 %, quinoa* 10 %, sól morska 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
wysoka zawartość błonnika pokarmowego
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1438 kJ/341 kcal
Tłuszcz: 4,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 62 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 9,5 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,12 kg |
---|---|
PKWiU | 10.61.33.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,115 |
Kategoria specjalna | _Pieczywo\ pieczywo chrupkie; _PROMOCJA – gazetka – poprzedni MIESIĄC; _WSZYSTKIE; _* |
Masa netto (g) | 100 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | NATURAVENA BIO |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE |
Kraj pochodzenia | Słowacja |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |