MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) RURKA BIO 400 g – BIO PLANET
6,99 zł
487 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,42 kg |
---|---|
PKWiU | 10.73.11.0 |
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,420 |
Kategoria specjalna | _Makarony\zbożowe (z glutenem); _WSZYSTKIE; _* |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 10.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 23.00 |
Masa netto (g) | 400 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.50 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Producent | BIO PLANET – seria INNE |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Rolnictwo UE |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |