MAKARON RYŻOWY (1 mm) 400 g – FARMER
10,99 zł
42 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
mąka ryżowa 90 %, woda.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1474 kJ / 347 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 1,9 g
Białko: 7,1 g
Sól: 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,46 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,462 |
Kategoria specjalna | _Makarony\bezglutenowe; _WSZYSTKIE; _NOWOŚĆ |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 22.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Masa netto (g) | 400 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | FARMER (makarony ryżowe) |
Kraj pochodzenia | India |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Kreyenhop&Kluge Industriestraße. 40-42 28876 Oyten. Niemcy |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |