MAKARON RYŻOWY (3 mm) 400 g – FARMER
7,99 zł
85 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
mąka ryżowa 90 %, woda.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,45 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,447 |
Kategoria specjalna | _Makarony\bezglutenowe; _WSZYSTKIE; _NOWOŚĆ |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.50 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 22.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Masa netto (g) | 400 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.50 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | FARMER (makarony ryżowe) |
Kraj pochodzenia | India |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Kreyenhop&Kluge Industriestraße. 40-42 28876 Oyten. Niemcy |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |