MAKARON MIE BIO 250 g – BIOASIA
7,99 zł
48 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA drobnoziarnista*, mąka z PSZENICY durum*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Specjalność Azjatycka do zup i dań z woka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron smażony: Gotować makaron przez około 4 minut w odpowiedniej ilości wody. Następnie w zimnej wodzie hartować i odcedzić. Przez około 3 minut smażyć.
Makaron w zupie: Gotować makaron przez około 6 minut w odpowiedniej ilości wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1575 kJ / 371 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 78 g
w tym cukry: 1,5 g
Białko: 11 g
Sól: <0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA i SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,28 kg |
---|---|
Jednostka | szt |
Masa brutto | 0,280 |
Kategoria specjalna | _Makarony\zbożowe (z glutenem); _WSZYSTKIE; _NOWOŚĆ |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 18.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Producent | BIOASIA (makarony) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | India |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Kreyenhop&Kluge Industriestraße. 40-42 28876 Oyten. Niemcy |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |