Wyświetlanie 1–30 z 368 wyników

  • HERBATKA ZIELE RUTY BIO 50 g – DARY NATURY

    10,33 

    SKŁADNIKIekologiczna ruta zwyczajna ziele (Ruta graveolens L.). OPISZiele ruty wspomaga pracę przewodu pokarmowego i przyczynia się do zachowania równowagi mikrobiologicznej jelit.Wpływa także korzystnie na krążenie, samopoczucie fizyczne i psychiczne, oraz zwiększa odporność organizmu na niekorzystne czynniki zewnętrzne. Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu. Deklarowany korzystny efekt działania po…

  • HERBATKA ZIELE BODZISZKA CUCHNĄCEGO BIO 25 g – DARY NATURY

    7,59 

    SKŁADNIKIekologiczne ziele bodziszka cuchnącego (Geranium robertianum L.) OPISBodziszek cuchnący należy do rodziny bodziszkowatych. Występuje powszechnie na terenie Europy oraz w innych rejonach klimatu umiarkowanego. Z jego ziela można sporządzić delikatną w smaku herbatkę.Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod…

  • HERBATKA ZIELE PODAGRYCZNIKA BIO 25 g – DARY NATURY

    5,24 

    SKŁADNIKI ekologiczne ziele podagrycznika pospolitego (Aegopodium podagraria L.) OPIS Roślina należąca do rodziny selerowatych, znana także jako barszlica, kurza stopka, krzemionka. Polska i łacińska nazwa zdradzają przypisywane jej tradycyjne zastosowanie. Jest smacznym i korzystnym dla zdrowia zielem, polecanym do spożywania zarówno na surowo, szczególnie wiosną, jak i w formie ziołowej herbatki. Podagrycznik pospolity pomaga w…

  • HERBATKA LIŚĆ POKRZYWY BIO 80 g – DARY NATURY

    10,92 

    SKŁADNIKI liść pokrzywy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPokrzywa nazywana jest królową ziół. Wykazuje pozytywny wpływ na organizm, stosowana zarówno w formie świeżej, jak i suszonej. Jest wskazana szczególnie w przypadku dolegliwości ze strony układu krążenia oraz reumatyzmu i zapalenia stawów. Wspiera zdrowie włosów, skóry i paznokci, a także wpływa korzystnie na prostatę i układ…

  • MIESZANKA LIOFILIZOWANA DO HERBATY I NAPOJÓW (ZIMOWY GRZANIEC) BIO 20 g – DARY NATURY (PRODUKT SEZONOWY)

    10,60 

    SKŁADNIKIliofilizowane pomarańcze*, cynamon laska*, liofilizowany imbir*, anyż gwiazdka*, goździki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKompozycja najwyższej jakości owoców i przypraw korzennych, pozwalająca na stworzenie wybornego, aromatycznego grzańca na bazie herbaty lub innego ulubionego, jesienno – zimowego napoju.Produkty liofilizowane zachowują w 90 % swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości prowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany…

  • HERBATKA TRZUSTKOWA BIO 30 g – DARY NATURY

    7,20 

    SKŁADNIKIziele macierzanki*, ziele bylicy bożego drzewka*, liść mięty*, kwiat nagietka*, kwiat lawendy*, kwiat koniczyny białej*, ziele dymnicy* (w różnych proporcjach)(* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Kompozycja najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych ziół. Macierzanka tymianek i mięta polna wspierają trawienie. Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu.Zalecana porcja produktu do spożycia…

  • HERBATKA ZIELE DZIURAWCA BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    9,56 

    SKŁADNIKI ziele dziurawca* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z ziela dziurawca. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut. Pić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • GOJNIK (HERBATKA GÓRSKA) BIO 50 g – BIO PLANET

    10,79 

    SKŁADNIKIekologiczny gojnik suszony cięty (Sideritis scardica) 100 %. OPISSuplement diety. Ekologiczny gojnik, znany również pod nazwą herbatka górska lub szałwia libańska. Napar można wypić samodzielnie lub z dodatkiem miodu. ZALECANE SPOŻYCIE1 łyżkę suszu (2 g) zalać 250 ml wrzącej wody. Zaparzać 5 minut pod przykryciem. Pić 2 razy dziennie. UWAGINie należy przekraczać zalecanej porcji do…

  • HERBATKA JELITOWA BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    10,71 

    SKŁADNIKIrdest ptasi ziele*, babka lancetowata liść* , pięciornik gęsi ziele*, kobylak korzeń*, przywrotnik ziele*, dziurawiec ziele*, nagietek kwiat* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKompozycja najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych ziół. Rdest, dziurawiec i przywrotnik usprawniają trawienie, babka lancetowata stymuluje wzrost pożytecznej mikroflory jelitowej, a nagietek wspiera zdrowie jelit, wątroby oraz regeneruje błony śluzowe. SPOSÓB…

  • HERBATKA KWIAT GŁOGU BIO 50 g – DARY NATURY

    7,53 

    SKŁADNIKI kwiat głogu* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE KRWAWNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    6,15 

    SKŁADNIKI ziele krwawnika* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z ziela krwawnika. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 łyżeczkę ziela zalać szklanką wody ogrzewać 20 min. pod przykryciem, nie dopuszczając do wrzenia lub 1 łyżeczkę ziół wsypać do termosu, zalać 1 szklanką wrzącej wody i pozostawić na 20 min. ZALECANE WARUNKI…

  • HERBATKA Z JEŻÓWKI PURPUROWEJ BIO 50 g – DARY NATURY

    10,71 

    SKŁADjeżówka purpurowa ziele (Echinacea purpurea – herba)* 100%.*produkt rolnictwa ekologicznego OPISJeżówka purpurowa wspiera zdrowie układu odpornościowego, górnych dróg oddechowych oraz dróg moczowych. Polecana jest do systematycznego stosowania, szczególnie w sezonie jesienno-zimowym. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie. PRZECHOWYWANIEPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE SKRZYPU BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    6,68 

    SKŁADNIKIZiele skrzypu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z ziela skrzypu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA Z OWOCU KOPRU WŁOSKIEGO BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    9,21 

    SKŁADNIKI koper włoski owoc* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z owocu kopru włoskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE WIERZBOWNICY DROBNOKWIATOWEJ BIO (25 x 2,5 g) 62,5 g – DARY NATURY

    10,28 

    SKŁADNIKIziele wierzbownicy drobnokwiatowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISZiele wierzbownicy drobnokwiatowej przyczynia się do utrzymania zdrowej prostaty. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 saszetkę herbatki zalać szklanka wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA NA DOBRANOC BIO 50 g – DARY NATURY

    9,42 

    SKŁADNIKI owoc dzikiej róży*, głogu*, liść melisy*, chmiel szyszka*, koper włoski*, kwiat lawendy w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Nasze mieszanki powstają ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości, ręcznie pakowanych składników. Nadają się do sporządzania smacznych, aromatycznych naparów pełnych naturalnego bogactwa, które z powodzeniem mogą zastępować inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAŁyżeczkę zalać szklanką wrzątku i…

  • HERBATKA Z RUMIANKIEM I MELISĄ (NIGHTY NIGHT) BIO (20 x 2 g) 40 g – CLIPPER

    10,99 

    SKŁADNIKIcynamon*, rumianek* (25 %), melisa* (20 %), rooibos*, naturalny aromat pomarańczowy (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIASaszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 5 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE PIOŁUNU BIO 50 g – DARY NATURY

    9,56 

    SKŁADNIKIbylica piołun ziele* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Bylica piołun, powszechnie zwana piołunem, a niekiedy psią rutą, wermutem lub absyntem, to silnie aromatyczna bylina o wysokim stężeniu substancji goryczkowych. Piołun w połączeniu z szałwią, kolendrą, goździkami i gałką muszkatałową, wykorzystywany jest także w produkcji znanego alkoholu – wermutu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku…

  • HERBATKA ROZMARYNOWA BIO 80 g – DARY NATURY

    10,96 

    SKŁADNIKI rozmaryn* 51 %, róża owoc*, cytryna skórka*, oregano*, trawa cytrynowa* (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Starannie dobrana kompozycja najwyższej jakości ekologicznych owoców i ziół. Rozmaryn i oregano wspierają trawienie. Rozmaryn pomaga również wzmocnić ciało i dodaje energii, a także podobnie jak róża wspiera system odpornościowy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml NAPARU Wartość energetyczna: 9…

  • HERBATKA TYMIANKOWA BIO 80 g – DARY NATURY

    10,96 

    SKŁADNIKI tymianek* 51 %, róża owoc*, sosna pączki*, grindelia*, malwa czarna* (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKompozycja najwyższej jakości, starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych surowców. W skład herbatki wchodzą zioła i owoce o bardzo cennych właściwościach. Tymianek, sosna i grindelia działają kojąco na drogi oddechowe. Róża wspiera układ odpornościowy. Tymianek wykazuje również działanie antybakteryjnie, a także odświeża oddech….

  • HERBATKA TRZUSTKOWA BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    10,50 

    SKŁADNIKI ziele macierzanki*, bylicy bożego drzewka*, liść mięty, kwiat nagietka*, lawendy*, koniczyny*, ziele dymnicy* w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Kompozycja najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych ziół. Macierzanka, bylica boże drzewko, werbena oraz mięta wspierają trawienie i przyczyniają się do prawidłowego funkcjonowania przewodu pokarmowego. Nagietek działa przeciwzapalnie. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę herbatki zalać szklanką…

  • HERBATKA NA OSKRZELA Z TYMIANKIEM BIO (20 x 1,5 g) 30 g – APOTHEKE

    9,48 

    SKŁADNIKILiść babki lancetowej* (450 mg), tymianek* (300 mg), rumianek* (225 mg), ślaz dziki* (187,5 mg), ziele hyzopu lekarskiego* (187,5 mg), korzeń lukrecji* (75 mg), anyż* (75 mg). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSuplement diety. Tymianek wspomaga zdrowie górnych dróg oddechowych i wspomaga układ odpornościowy. Babka lancetowa, rumianek, ślaz dziki i hyzop lekarski pomagają w utrzymaniu zdrowia układu…

  • HERBATKA ZIELE SERDECZNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    6,80 

    SKŁADNIKIziele serdecznika* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA ZIELE NAWŁOCI BIO 50 g – DARY NATURY

    6,48 

    SKŁADNIKIziele nawłoci* 100 %. (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ BRZOZY BIO 50 g – DARY NATURY

    5,42 

    SKŁADNIKIliść brzozy* 100 % *produkt rolnictwa ekologicznego SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE GLISTNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    6,68 

    SKŁADNIKIziele glistnika* 100 %. (*certyfikowany produkt ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ BABKI LANCETOWATEJ BIO 25 g – DARY NATURY

    5,42 

    SKŁADNIKIliść babki lancetowatej* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBabka lancetowata była stosowana przez wiele stuleci zarówno w medycynie ludowej jak i konwencjonalnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAŁyżeczkę liścia babki zalać wrzątkiem, odstawić na 15-20 minut. Przecedzić, pić wedle zapotrzebowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KŁĄCZA TATARAKU BIO 50 g – DARY NATURY

    7,13 

    SKŁADNIKItatarak kłącze* 100 %. (*certyfikowany skłądnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA KORZEŃ POKRZYWY BIO 50 g – DARY NATURY

    7,85 

    SKŁADNIKIkorzeń pokrzywy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA OWOC GŁOGU BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    9,21 

    SKŁADNIKI owoc głogu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną saszetkę (2 g) herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut. Pić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

End of content

End of content