Wyświetlanie wszystkich wyników: 15

  • KAKAO W PROSZKU O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU EKSTRA CIEMNE BEZGLUTENOWE 100 g – CELIKO

    7,88 

    SKŁADNIKIkakao o obniżonej zawartości tłuszczu, regulator kwasowości: węglany potasu. Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %. OPISCACAO NATURA ekstra ciemne doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1302 kJ / 313 kcalTłuszcz: 11 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 gWęglowodany: 13 gw…

  • KAKAO CRIOLLO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 20 g – BECKS COCOA

    6,29 

    SKŁADNIKIekologiczne kakao, regulator kwasowości: węglany potasu. OPISSkładniki Fair Trade [kakao]: 95 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIASaszetkę proszku zalać 250 ml spienionego MLEKA (max. 78°C), dobrze wymieszać. Zamiast MLEKA można użyć napój migdałowy, OWSIANY, SOJOWY, kokosowy lub orkiszowy.Nie mieszać z wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g proszkuWartość energetyczna: 1496 kJ/362 kcalTłuszcz: 21 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12…

  • KAROB NIEPRAŻONY SPROSZKOWANY BIO 400 g – BIO PLANET

    13,73 

    SKŁADNIKIkarob nieprażony* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczny karob to pozbawione nasion i zmielone strąki drzewa karobowego, zwanego szarańczynem strąkowym. Strąki szarańczynu, zwane również chlebem świętojańskim, wysuszone i zmielone mają ciemnobrązową barwę i mogą stanowić substytut tradycyjnego kakao. Karob polecamy do wszelkiego rodzaju wypieków, deserów i polew. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1256…

  • KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 500 g – ALTERNATIVA

    59,92 

    SKŁADNIKIekologiczne kakao.Zawartość tłuszczu kakaowego 20 – 22 %. OPISKakao idealnie nadaje się do przygotowania słodkich wypieków – babeczek, ciast kruchych czy biszkoptowych. Kakao świetnie sprawdzi się do tworzenia polew i dekoracji ciast. Idealnie również komponuje się z pikantnymi daniami, pozwalając z nich wydobyć wyjątkowy, niepowtarzalny smak oraz aromat. Z jego dodatkiem możemy stworzyć pyszne i…

  • KAKAO NISKOTŁUSZCZOWE W PROSZKU BIO 280 g – TERRA ETICA

    36,32 

    SKŁADNIKIekologiczne kakao niskotłuszczowe w proszku. OPISDoskonały dodatek do ciast, deserów, naleśników. Posiada lekko gorzkawy, charakterystyczny smak. Nadaje wypiekom czekoladowego aromatu.Nie zawiera cukru. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka. Świetny pomysł na deser:– Kakao na gorąco z pianką– Kakao z pomarańczową nutą– Naleśniki z kakao– Sernik z okruszkami kakao– Kakao korzenne SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJako napój: Wymieszać 1-3…

  • KAKAO CEREMONIALNE BIO (TABLICZKI 4 x 50 g) 200 g – COCOA

    54,11 

    SKŁADNIKIekologiczne nieprażone ziarno kakao 100 %. OPISKakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.Warto rozpocząć, od mniejszej ilości kakao i stopniowo zwiększać jej ilość, aby dopasować smak do swoich preferencji.Wysoka zawartość błonnika…

  • KAKAO CEREMONIALNE TABLICZKA BIO 50 g – COCOA

    15,79 

    SKŁADNIKI100 % nieprażone ziarno kakaowca*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISKakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.Warto rozpocząć, od mniejszej ilości kakao i stopniowo zwiększać jej ilość, aby dopasować smak do swoich preferencji.Wysoka…

  • KAKAO SPROSZKOWANE O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU BIO 200 g – BIO PLANET

    21,46 

    SKŁADNIKIekologiczne kakao sproszkowane o obniżonej zawartości tłuszczu 100 %. OPISZawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.Ekologiczne kakao sproszkowane otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzuje się wytrawnym kakaowym smakiem. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1479 kJ/355 kcalTłuszcz – 11 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 6,6 gWęglowodany…

  • KAKAO ZIARNA KRUSZONE SUROWE BIO 600 g – BIO PLANET

    134,86 

    SKŁADNIKIkakao ziarna kruszone surowe* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczne surowe kruszone ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych, posypkę do lodów lub innych deserów, jak również…

  • KAKAO W PROSZKU O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU BIO 200 g – DIET-FOOD

    30,65 

    SKŁADNIKIekologiczne kakao o obniżonej zawartości tłuszczu.Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %. OPISEkologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWymieszaj 1-2 łyżeczki z ulubionym mlekiem, jogurtem lub sokiem, dodaj do płatków, deserów i sałatek. Jedz 2-3 łyżeczki dziennie. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1449 kJ/346 kcalTłuszcz: 11 gw tym kwasy nasycone: 6,5 gWęglowodany:…

  • KAKAO CEREMONIALNE TABLICZKA BIO 125 g – ISLAVERDE (SEGURA)

    42,76 

    SKŁADNIKI100 % ekologicznych ziaren kakaowca odmiany Jamaican, Amazon Amelonado, Nacional, Criollo, Rio Caribe, Trinitario, zmielonych kriogenicznie. OPISKakao ceremonialne to surowe kakao nieodtłuszczone, poddawane wyłącznie delikatnej fermentacji. Dzięki temu udaje się uzyskać odpowiedni profil aromatyczny i lepszą biodostępność zawartych w nim składników aktywnych. Kakao ceremonialne – chociaż nazwa sugeruje na celebrowanie jego spożycia – to coś…

  • KAKAO CRIOLLO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 250 g – BECKS COCOA

    36,02 

    SKŁADNIKIekologiczne kakao, regulator kwasowości: węglany potasu OPISSkładniki Fair Trade [kakao]: 95 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 łyżkę proszku zalać 250 ml spienionego MLEKA (max. 78°C), dobrze wymieszać. Zamiast MLEKA można użyć napoju sojowego lub migdałowego. Nie mieszać z wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1496 kJ/362 kcal Tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:…

  • KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – ALTERNATIVA

    21,84 

    SKŁADNIKI ekologiczne kakao.Zawartość tłuszczu kakaowego 20 – 22 %. OPISKakao idealnie nadaje się do przygotowania słodkich wypieków – babeczek, ciast kruchych czy biszkoptowych. Kakao świetnie sprawdzi się do tworzenia polew i dekoracji ciast. Idealnie również komponuje się z pikantnymi daniami, pozwalając z nich wydobyć wyjątkowy, niepowtarzalny smak oraz aromat. Z jego dodatkiem możemy stworzyć pyszne…

  • KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BIO 75 g – ALCE NERO

    13,64 

    SKŁADNIKIkakao w proszku*, regulator kwasowości – węglan potasu (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1709 kJ / 407 kcal Tłuszcz – 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 13 g Węglowodany – 19 g w tym cukry – 0,5 g Błonnik – 27 g Białko – 22 g Sól –…

  • KAKAO ZIARNA KRUSZONE SUROWE BIO 250 g – BIO PLANET

    59,77 

    SKŁADNIKIkakao ziarna kruszone surowe* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczne surowe kruszone ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych, posypkę do lodów lub innych deserów, jak również…

End of content

End of content