Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

  • PIEROŻKI ŚWIEŻE GIRASOLI A’LA CARBONARA BIO 250 g – BIO VERDE

    19,63 

    SKŁADNIKI semolina (mąka z PSZENICY durum*), SER ricotta* 19 % (SERWATKA*, MLEKO*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy), JAJA* 12 %, MLEKO*, olej słonecznikowy*, boczek wędzony* 7 % (wieprzowina*, sól, cukier*, przyprawy*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, sól, drożdże), woda, żółtko JAJA w proszku* 2,5 %, cebula*, SER twardy* 1,2 % (MLEKO*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna), mąka PSZENNA*,…

  • PIZZA Z SEREM MOZZARELLA I KIEŁBASĄ SALAMI BEZGLUTENOWA 330 g – GLUTEN OUT

    36,64 

    SKŁADNIKImieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie…

  • PIZZA Z SEREM MOZZARELLA I KIEŁBASĄ PEPPERONI BEZGLUTENOWA 330 g – GLUTEN OUT

    36,64 

    SKŁADNIKImieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie…

  • PIZZA Z SEREM MOZZARELLA I KIEŁBASĄ CHORIZO BEZGLUTENOWA 330 g – GLUTEN OUT

    36,64 

    SKŁADNIKImieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie…

  • KARP W GALARECIE MIODOWEJ BIO 300 g (SŁOIK) – RYBY Z SERCA NATURY

    39,58 

    SKŁADNIKI KARP* (Cyprinus carpio) gotowany 37 %, woda, ocet jabłkowy*, marchew*, żelatyna wieprzowa*, miód wielokwiatowy* 1,7 %, cukier*, sól, przyprawy [rozmaryn*, GORCZYCA*, pieprz*, liść laurowy, ziele angielskie*]; mieszanka przyprawowa (sól morska, suszone warzywa* 26 % [marchew*, cebula*, pomidory*, SELER*, pasternak*, por*, papryka*, natka pietruszki*], przyprawy [lubczyk*, kurkuma*, pieprz*, czosnek*]), cytryna*; (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISDo bezpośredniego spożycia na…

  • PULPETY Z KARPIA W SOSIE POMIDOROWYM BIO 315 g – RYBY Z SERCA NATURY

    37,62 

    SKŁADNIKI cebula*, pomidory pelati* 21 % (obrane pomidory pelati* , sok pomidorowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy); farsz z karpia* (Cyprinus carpio) (RYBA) 19 %; bulion warzywny z karpiem [SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, sól, woda, goździki*, koper włoski*, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %]; JAJA*, sos paprykowy* 7 % (papryka…

End of content

End of content