Wyświetlanie 1–30 z 151 wynikówPosortowane według najnowszych
-
MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE
7,99 zł
SKŁADNIKImąka z zielonego groszku. OPISMakaron Novelle z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zalety Makaronu Novelle z zielonego groszku:– Zdrowy, dzięki zawartości fosforu, który pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i zębów–…
-
MAKARON MIE BIO 250 g – BIOASIA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka PSZENNA drobnoziarnista*, mąka z PSZENICY durum*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSpecjalność Azjatycka do zup i dań z woka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron smażony: Gotować makaron przez około 4 minut w odpowiedniej ilości wody. Następnie w zimnej wodzie hartować i odcedzić. Przez około 3 minut smażyć.Makaron w zupie: Gotować makaron przez około 6 minut w odpowiedniej ilości wody….
-
MAKARON RAMEN BIO 250 g – BIOASIA
10,99 zł
SKŁADNIKImąka PSZENNA*, woda, sól, kurkuma*, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja spulchniająca: węglany sodu. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIADo smażenia: Gotuj makaron w wystarczającej ilości wody przez około 4 minut lub namocz w ciepłej wodzie (temperatura 70-80℃) pod przykryciem przez około 10 minut. Następnie opłucz zimną wodą i odcedź. Gotowy makaron użyj do smażenia. Zupa: Gotuj…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) FUSILLI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal Tłuszcz: 0,85 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 75,83 g w…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) PENNE BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcalTłuszcz: 0,85 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 75,83 gw tym cukry:…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) MUSZELKI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal Tłuszcz: 0,85 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 75,83 g…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal Tłuszcz: 0,85 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 75,83 g w…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) KOLANKA BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal Tłuszcz: 0,85 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 75,83 g w tym…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) KOSTKA BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal Tłuszcz: 0,85 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 75,83 g w tym…
-
MAKARON RYŻOWY (5 mm) 400 g – FARMER
9,99 zł
SKŁADNIKImąka ryżowa 90 %, woda. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe! WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcalTłuszcz: 0,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 80 gw tym cukry:…
-
MAKARON (SEMOLINOWY) GNIAZDA TAGLIATELLE BIO 250 g – ALCE NERO
7,99 zł
SKŁADNIKImąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente’: 8 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1483 kJ / 353 kcalTłuszcz –…
-
MAKARON RYŻOWY (3 mm) 400 g – FARMER
7,99 zł
SKŁADNIKImąka ryżowa 90 %, woda. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe! WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcalTłuszcz: 0,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 80 gw tym…
-
MAKARON RYŻOWY (1 mm) 400 g – FARMER
10,99 zł
SKŁADNIKImąka ryżowa 90 %, woda. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe! WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1474 kJ / 347 kcalTłuszcz: 0,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 gWęglowodany: 77 gw tym cukry:…
-
MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) LASAGNE BIO 250 g – LA BIO IDEA
8,99 zł
SKŁADNIKIsemolina (mąka z PSZENICY durum*). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISLasagne to jedno z najbardziej znanych dań kuchni włoskiej. Propozycja podania:Płaty na lasagne nie wymagają wcześniejszego gotowania. Nagrzej piekarnik do 200 ℃. Natłuść formę i ułóż pierwszą warstwę lasagne – wzdłuż dłuższej krawędzi. Równomiernie rozsmaruj sos beszamel lub sos pomidorowy. Powtórz czynności, układając płaty lasagne i sos, aż do wykorzystania…
-
MAKARON (SEMOLINOWY ZE SZPINAKIEM) LASAGNE BIO 250 g – LA BIO IDEA
8,99 zł
SKŁADNIKIsemolina (mąka z PSZENICY durum*), szpinak suszony* (2 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISLasagne to jedno z najbardziej znanych dań kuchni włoskiej. Propozycja podania:Płaty na lasagne nie wymagają wcześniejszego gotowania. Nagrzej piekarnik do 200 ℃. Natłuść naczynie żaroodporne i ułóż pierwszą warstwę lasagne. Równomiernie rozsmaruj sos beszamel lub sos pomidorowy. Powtórz czynności, układając płaty lasagne i sos, aż do…
-
MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCĄ) RISONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
10,99 zł
SKŁADNIKI50 % mąka z ciecierzycy*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 – 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1468 kJ / 347…
-
MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY Z AMARANTUSEM, TEFF I QUINOA) CONCHIGLIE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
10,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić…
-
MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY Z AMARANTUSEM, TEFF I QUINOA) CASARECCIA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
10,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić…
-
MAKARON PROTEINOWY (Z GROCHU) RISONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
10,99 zł
SKŁADNIKI100 % mąka z grochu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 4 – 5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1464 kJ / 346 kcalTłuszcz: 1,4 gw tym…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY TRÓJKOLOROWY) DLA DZIECI OCEAN BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
10,99 zł
SKŁADNIKImakaron czerwony* (33 %): 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2 % proszek pomidorowy*.makaron zielony* (33 %): 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2% sproszkowany szpinak*.makaron pomarańczowy* (33 %): 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2 % proszek z marchwi*.(*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek…
-
MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) FIT ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE
7,99 zł
SKŁADNIKImąka pełnoziarnista z PSZENICY twardej (Triticum durum), inulina z korzenia cykorii podróżnik (6 %), błonnik OWSIANY, łuska babki płesznik, wapń, magnez. OPISWapń i magnez przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego.Wapń pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu enzymów trawiennych.Opakowanie zawiera 5 porcji produktu po ugotowaniu. 50 g makaronu przed ugotowaniem stanowi 100 g makaronu po ugotowaniu.37 IG…
-
MAKARON (SEMOLINOWY) TORTIGLIONI BIO 500 g- VITALIANA
10,99 zł
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY durum* 100 % *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1507 kJ/355 kcal Tłuszcz 1,5 g…
-
MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) FUSILLI BIO 500 g – VITALIANA
8,99 zł
SKŁADNIKI 100% mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum* *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1492 KJ / 353 KCAL Tłuszcz…
-
MAKARON (SEMOLINOWY) FUSILLI BIO 500 g – VITALIANA
10,99 zł
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY durum* 100 % *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1507 kJ/355 kcal Tłuszcz 1,5 g…
-
MAKARON (2-JAJECZNY) KRAJANKA CIENKA BIO 250 g – BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)
7,99 zł
SKŁADNIKIsemolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA* 9 %.(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWysokogatunkowy makaron jajeczny. Jej lekko chropowata powierzchnia to zasługa specjalnych metod wytwarzania i suszenia. To dzięki niej makaron ten dobrze chłonie zupy, lepiej trzyma się łyżki, nie skleja się oraz znacznie zwiększa swoją objetość po ugotowaniu. Nie zawiera masy jajowej, proszku jajecznego ani kurkumy.Jej naturalny,…
-
MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) PENNE BIO 500 g – VITALIANA
8,99 zł
SKŁADNIKI 100% mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum* *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1492 KJ / 353 KCAL Tłuszcz…
-
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) WSTĄŻKI BIO 400 g – BIO PLANET
5,99 zł
SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 1,1 g wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Weglowodany: 70 g w tym cukry: 8,2…
-
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 400 g – BIO PLANET
5,99 zł
SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 1,1 g wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Weglowodany: 70 g w tym cukry: 8,2…
-
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) RURKA BIO 400 g – BIO PLANET
5,99 zł
SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 1,1 g wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Weglowodany: 70 g w tym cukry: 8,2…
-
MAKARON (SEMOLINOWY Z DYNIĄ) PROTEINOWY BIO 250 g – DALLA COSTA
7,99 zł
SKŁADNIKI(semolina) mąka z PSZENICY durum*, GLUTEN PSZENNY*, mąka z prażonych pestek dyni* 5 % (pestki dyni* 99 %, sól). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron białkowy to smaczne źródło dodatkowego białka, tak potrzebnego na diecie redukcyjnej czy w czasie budowania masy mięśniowej. Dzięki niższej zawartości cukrów i wyższej zawartości białka niż w zwykłym makaronie pomoże Ci utrzymać…