Wyświetlanie 1–30 z 98 wynikówPosortowane według najnowszych
-
MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE
7,99 zł
SKŁADNIKImąka z zielonego groszku. OPISMakaron Novelle z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zalety Makaronu Novelle z zielonego groszku:– Zdrowy, dzięki zawartości fosforu, który pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i zębów–…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) FUSILLI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal Tłuszcz: 0,85 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 75,83 g w…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) PENNE BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcalTłuszcz: 0,85 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 75,83 gw tym cukry:…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) MUSZELKI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal Tłuszcz: 0,85 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 75,83 g…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal Tłuszcz: 0,85 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 75,83 g w…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) KOLANKA BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal Tłuszcz: 0,85 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 75,83 g w tym…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) KOSTKA BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
7,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal Tłuszcz: 0,85 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 75,83 g w tym…
-
MAKARON RYŻOWY (5 mm) 400 g – FARMER
9,99 zł
SKŁADNIKImąka ryżowa 90 %, woda. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe! WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcalTłuszcz: 0,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 80 gw tym cukry:…
-
MAKARON RYŻOWY (3 mm) 400 g – FARMER
7,99 zł
SKŁADNIKImąka ryżowa 90 %, woda. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe! WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcalTłuszcz: 0,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 80 gw tym…
-
MAKARON RYŻOWY (1 mm) 400 g – FARMER
10,99 zł
SKŁADNIKImąka ryżowa 90 %, woda. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe! WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1474 kJ / 347 kcalTłuszcz: 0,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 gWęglowodany: 77 gw tym cukry:…
-
MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCĄ) RISONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
10,99 zł
SKŁADNIKI50 % mąka z ciecierzycy*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 – 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1468 kJ / 347…
-
MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY Z AMARANTUSEM, TEFF I QUINOA) CONCHIGLIE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
10,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić…
-
MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY Z AMARANTUSEM, TEFF I QUINOA) CASARECCIA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
10,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić…
-
MAKARON PROTEINOWY (Z GROCHU) RISONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
10,99 zł
SKŁADNIKI100 % mąka z grochu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 4 – 5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1464 kJ / 346 kcalTłuszcz: 1,4 gw tym…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY TRÓJKOLOROWY) DLA DZIECI OCEAN BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
10,99 zł
SKŁADNIKImakaron czerwony* (33 %): 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2 % proszek pomidorowy*.makaron zielony* (33 %): 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2% sproszkowany szpinak*.makaron pomarańczowy* (33 %): 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2 % proszek z marchwi*.(*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek…
-
MAKARON (KONJAC) GOTOWY NA WOKA BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
7,99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron Noodles z mąki konjac. Co to jest Konjac?Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika….
-
MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE
7,99 zł
SKŁADNIKImąka z soczewicy czerwonej. OPISMakaron Novelle z czerwonej soczewicy jest wytwarzany w 100 % z mąki z czerwonej soczewicy. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zalety Makaronu Novelle z czerwonej soczewicy:– Zdrowy, dzięki zawartości miedzi, która wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego i…
-
MAKARON (KONJAC) UDON BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
7,99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron Udon z mąki konjac. Co to jest Konjac?Konjac to roślina pochodząca z Japoni, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika….
-
MAKARON (KONJAC) UDON BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD
9,99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia. OPISGłównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik,…
-
MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) ŚWIDERKI BIO 250 g – BIO PLANET
8,99 zł
SKŁADNIKI ekologiczna mąka z groszku zielonego SPOSÓB PRZYGOTOWANIA makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1459 kJ / 345 kcal Tłuszcz: 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Weglowodany: 55 g w tym cukry:…
-
MAKARON (KONJAC) PAPPARDELLE BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
7,99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron w kształcie „wstążek” z mąki konjac. Co to jest Konjac?Konjac to roślina pochodząca z Japoni, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe…
-
MAKARON (KONJAC) W KSZTAŁCIE RYŻU BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
7,99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron w kształcie ryżu z mąki konjac. Co to jest Konjac?Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe…
-
MAKARON (KONJAC) LASAGNE BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
7,99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron w kształcie „prostokątnych płatów” z mąki konjac. Co to jest Konjac?Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią…
-
MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) WARKOCZ 250 g – BARTOLINI
7,99 zł
SKŁADNIKI100 % mąka z soczewicy czerwonej. OPISWysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego.Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana…
-
MAKARON (KONJAC) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD
9,99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka,…
-
MAKARON (KONJAC) NOODLE BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD
9,99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka,…
-
MAKARON (KONJAC) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD
9,99 zł
SKŁADNIKIwoda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka,…
-
MAKARON (KONJAC W KSZTAŁCIE KULEK) BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD
9,99 zł
SKŁADNIKI woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia. OPISGłównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez…
-
MAKARON (RYŻOWY TRÓJKOLOROWY) DLA DZIECI DINOZAURY BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
11,99 zł
SKŁADNIKICZERWONY MAKARON: 99 % mąka z białego ryżu*, 1 % burak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZIELONY MAKARON: 99 % mąka z białego ryżu*, 1 % szpinak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)MAKARON: 100 % mąka z białego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron ryżowy w kształcie dinozaurów to świetna alternatywa dla niejadków. W jego skład wchodzą sproszkowane warzywa,…
-
MAKARON (KUKURYDZIANY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 300 g – APOTHEKE
10,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 10-12 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1528 kJ/360 kcal Tłuszcz:…